| | |
|---|
| Koodi | Nimi | OP |
|---|
| |
| RHL10000 | PERUSOPINNOT | 90 |
| RHL11100 | Perehdyttävät opinnot | 3 |
| YYY11104 | Vaasan ammattikorkeakoulun yhteiset perehdyttämisopinnot | 1,5 |
| YYY11105 | Hotelli- ja ravintola-alan perehdyttämisopinnot | 1,5 |
| RHL11300 | Kieliopinnot | 24 |
| YYY1130F | Äidinkieli ja viestintä | 4,5 |
| YYY11301B | Äidinkieli, kirjallisen viestinnän perusteet | 1,5 |
| YYY11305 | Äidinkieli, ammattikieli | 1,5 |
| YYY11303A | Äidinkieli, suullinen viestintä | 1,5 |
| YYY1130G | Toinen kotimainen kieli ja viestintä | 6 |
| RYY11312 | Ruotsi, suullinen viestintä | 1,5 |
| RYY11313 | Ruotsi, kirjallinen viestintä | 1,5 |
| RYY11314 | Ruotsi, liikeviestintä | 1,5 |
| RYY11315 | Ruotsi, Finland i Norden | 1,5 |
| YYY1130H | Ensimmäinen vieras kieli | 6 |
| RYY11322 | Englanti 1 | 1,5 |
| RYY11323 | Englanti 2 | 3 |
| RHL11324 | Englannin ammattikirjallisuuden ymmärtäminen | 1,5 |
| YYY1130I | Toinen vieras kieli | 4,5 |
| YYY11333 | Saksa, ravintola-alan ammattikieli | 1,5 |
| YYY11334 | Saksa, majoitusalan ammattikieli | 1,5 |
| YYY11335 | Saksa, hotelli- ja matkailualan kommunikaatio | 1,5 |
| YYY1130J | Kolmas vieras kieli | 4,5 |
| RYY12642 | Ranska, alkeiskurssi | 1,5 |
| RYY12643 | Ranska, jatkokurssi 1 | 1,5 |
| RYY12644 | Ranska, jatkokurssi 2 | 1,5 |
| RHL11500 | Matematiikka ja luonnontieteet | 7,5 |
| RYY11501 | Talousmatematiikan perusteet | 1,5 |
| RYY11502 | Tilastomatematiikka ja tutkimusmenetelmät | 1,5 |
| RYY11503 | Fysiikka | 1,5 |
| RYY11504 | Ympäristönsuojelu | 1,5 |
| RYY11505 | Elintarvikekemia | 1,5 |
| RHL11400 | Tietojenkäsittely | 9 |
| YYY11410 | Tietotekniikan perusteet | 3 |
| YYY11406 | Tietoverkot ja multimedia | 3 |
| YYY11407 | Palvelualan tietokoneavusteinen suunnittelu | 3 |
| RHL1120B | Yhteiskunta ja yritystoiminta | 24 |
| RHL11207 | Yritystalouden perusteet | 1,5 |
| RHL11206A | Majoitusliike liiketoimintana | 1,5 |
| RYY12602 | Alkoholi ja alkoholilainsäädäntö | 1,5 |
| RYY12103 | Työoikeus 1 | 1,5 |
| RYY12104 | Työoikeus 2 | 1,5 |
| RHL22302 | Yritysoikeus | 1,5 |
| RYY11205 | Kirjanpidon perusteet | 1,5 |
| RHL11210 | Markkinoinnin perusteet | 1,5 |
| RHL22303 | Yritysverotus | 1,5 |
| RHL11212 | Palveluyrityksen liikeidean suunnittelu ja kehittäminen | 3 |
| RYY12605 | Serviceföretagets operativa verksamhet | 4,5 |
| RYY12614A | Tuotantohygienia laadunhallinnassa | 1,5 |
| RYY12615 | Aistinvarainen arviointi | 1,5 |
| RHL12610 | Ravintolapalvelu | 6 |
| RYY12611A | Salipalvelu 1 | 4,5 |
| RYY12612A | Oenologia I | 1,5 |
| RHL12620 | Ruokatuotanto | 12 |
| RYY12622A | Elintarviketietous | 1,5 |
| RYY12303A | Ravinto-oppi 1 | 3 |
| RYY12621A | Ruokatuotanto 1 | 7,5 |
| RHL12630 | Matkailu ja majoitusliiketoiminta | 4,5 |
| RYY12401 | Johdanto matkailuun | 1,5 |
| RYY12402A | Varaus- ja vastaanottotoiminnot | 3 |
| |
| RHL20000 | SUUNTAAVAT OPINNOT | 60 |
| RHL21000 | Matkailun suuntautumisvaihtoehto | |
| RHL21100 | Matkailu | 15 |
| RHL21101 | Matkailun toimintaympäristö ja liiketoimintatyypit | 1,5 |
| RHL22002 | Matkailutuotteen suunnittelu ja kehittäminen | 1,5 |
| RHL21103 | Matkailun myynti ja markkinointi | 1,5 |
| RHL22004 | Matkailun varaus- ja jakelujärjestelmät | 1,5 |
| RHB21105A | Operations Management in Tourism and Accommodation | 6 |
| RHL22009 | Maaseutumatkailu liiketoimintana | 1,5 |
| RHL22010 | Kansainvälinen matkailu | 1,5 |
| RHL2100A | Palvelujen markkinointi | 15 |
| RHL2210DA | Palveluyrityksen markkinointiviestintä | 3 |
| RHL2210EA | Markkinointitutkimus ja -suunnittelu | 3 |
| RHL21205A | Palvelujen markkinointi | 1,5 |
| RHL22107A | Laatu palveluyrityksen kilpailukeinona | 3 |
| RHL22108D | Yrittäjyys | 1,5 |
| RHL2210CA | Asiakaspalvelu | 3 |
| RHL2230A | Yritys- ja taloushallinto | 15 |
| RHL22210A | Psykologia | 1,5 |
| RHL22211A | Palveluyrityksen henkilöstön ohjaaminen | 1,5 |
| RHL22301A | Palveluyrityksen johtaminen | 3 |
| RHL22304A | Turvallisuus majoitus-, matkailu- ja ravitsemisalan yrityksissä | 1,5 |
| RHL22205A | Palveluyrityksen talousjärjestelmä | 1,5 |
| RHL22306A | Palveluyrityksen kannattavuuslaskenta | 1,5 |
| RHL22307A | Palveluyrityksen katetuottolaskenta | 1,5 |
| RHL22308A | Palveluyrityksen budjetointi ja rahoitus | 1,5 |
| RHL22309A | Sisäinen ja ulkoinen tarkkailu | 1,5 |
| RHL21300 | Matkailu- ja majoituspalvelu | 15 |
| RHL2230B | Matkailun ohjelmapalvelut ja elämysmatkailu | 1,5 |
| RHL2230C | Matkatoimistopalvelut | 1,5 |
| RHL21303 | Matkailun kehittäminen | 1,5 |
| RHL21304 | Matkailuyrityksen ympäristöjohtaminen | 1,5 |
| RHL21305 | Matkailusosiologia | 1,5 |
| RHL22406B | Mikrobiologia ja hygienia | 1,5 |
| RHL22402A | Tila- ja laitesuunnittelu | 1,5 |
| RHL22403A | Hankinnat ja varastointi | 1,5 |
| RHL22404B | Tilaustoiminta I | 1,5 |
| RHL22405B | Ruokatuotannon suunnittelu | 1,5 |
| RHL22000 | Majoitus- ja ravitsemisalan suuntautumisvaihtoehto | |
| RHL22100 | Majoitus- ja ravintolapalvelu | 15 |
| RHL22501 | Salipalvelu 2 | 1,5 |
| RHL22502 | Tilaustoiminta 2 | 1,5 |
| RHL22103 | Salipalvelun työnjohto 1 | 3 |
| RHL22104 | Oenologia II | 1,5 |
| RHL22109 | Baarioppi | 1,5 |
| RHB21105B | Operations Management in Tourism and Accommodation | 6 |
| RHL2100B | Palvelujen markkinointi | 15 |
| RHL2210DB | Palveluyrityksen markkinointiviestintä | 3 |
| RHL2210EB | Markkinointitutkimus ja -suunnittelu | 3 |
| RHL21205B | Palvelujen markkinointi | 1,5 |
| RHL22107B | Laatu palveluyrityksen kilpailukeinona | 3 |
| RHL22108E | Yrittäjyys | 1,5 |
| RHL2210CB | Asiakaspalvelu | 3 |
| RHL2230B | Yritys- ja taloushallinto | 15 |
| RHL22210B | Psykologia | 1,5 |
| RHL22211B | Palveluyrityksen henkilöstön ohjaaminen | 1,5 |
| RHL22301B | Palveluyrityksen johtaminen | 3 |
| RHL22304B | Turvallisuus majoitus-, matkailu- ja ravitsemisalan yrityksissä | 1,5 |
| RHL22205B | Palveluyrityksen talousjärjestelmä | 1,5 |
| RHL22306B | Palveluyrityksen kannattavuuslaskenta | 1,5 |
| RHL22307B | Palveluyrityksen katetuottolaskenta | 1,5 |
| RHL22308B | Palveluyrityksen budjetointi ja rahoitus | 1,5 |
| RHL22309B | Sisäinen ja ulkoinen tarkkailu | 1,5 |
| RHL22200 | Ravintolapalvelu | 15 |
| RHL22201 | Salipalvelun henkilöstön suunnittelu | 1,5 |
| RHL22202 | Ruokakulttuurit ja ruokailun trendit | 3 |
| RHL22203 | Salipalvelun työnjohto II | 3 |
| RHL22406C | Mikrobiologia ja hygienia | 1,5 |
| RHL22402B | Tila- ja laitesuunnittelu | 1,5 |
| RHL22403B | Hankinnat ja varastointi | 1,5 |
| RHL22404C | Tilaustoiminta I | 1,5 |
| RHL22405C | Ruokatuotannon suunnittelu | 1,5 |
| RHL23000 | Elintarvike- ja ravitsemisalan suuntautumisvaihtoehto | |
| RHL23100 | Ravitsemispalvelu | 15 |
| RHL23101 | Ruokatuotanto II | 3 |
| RHL23102 | Elintarvikeoppi | 1,5 |
| RHL22703 | Ravinto-oppi 2 | 1,5 |
| RHA23104 | Ruokatuotanto III | 6 |
| RHL23105 | Planeringsprocessen inom kosthållning | 1,5 |
| RHL22706 | Ruokakulttuurit ja ruokailun trendit | 1,5 |
| RHL2100C | Palvelujen markkinointi | 15 |
| RHL2210DC | Palveluyrityksen markkinointiviestintä | 3 |
| RHL2210EC | Markkinointitutkimus ja -suunnittelu | 3 |
| RHL21205C | Palvelujen markkinointi | 1,5 |
| RHL22107C | Laatu palveluyrityksen kilpailukeinona | 3 |
| RHL22108F | Yrittäjyys | 1,5 |
| RHL2210CC | Asiakaspalvelu | 3 |
| RHL2230C | Yritys- ja taloushallinto | 15 |
| RHL22210C | Psykologia | 1,5 |
| RHL22211C | Palveluyrityksen henkilöstön ohjaaminen | 1,5 |
| RHL22301C | Palveluyrityksen johtaminen | 3 |
| RHL22304C | Turvallisuus majoitus-, matkailu- ja ravitsemisalan yrityksissä | 1,5 |
| RHL22205C | Palveluyrityksen talousjärjestelmä | 1,5 |
| RHL22306C | Palveluyrityksen kannattavuuslaskenta | 1,5 |
| RHL22307C | Palveluyrityksen katetuottolaskenta | 1,5 |
| RHL22308C | Palveluyrityksen budjetointi ja rahoitus | 1,5 |
| RHL22309C | Sisäinen ja ulkoinen tarkkailu | 1,5 |
| RHL23200 | Elintarviketieteet | 15 |
| RHL23201 | Ravitsemisliikkeiden ruokapalvelujen johtaminen | 3 |
| RHL23202 | Ruokapalvelujen tuotekehitystyö | 3 |
| RHL23203 | Puhtaanapidon suunnittelu ja ohjaus | 1,5 |
| RHL22406D | Mikrobiologia ja hygienia | 1,5 |
| RHL22402C | Tila- ja laitesuunnittelu | 1,5 |
| RHL22403C | Hankinnat ja varastointi | 1,5 |
| RHL22404D | Tilaustoiminta I | 1,5 |
| RHL22405D | Ruokatuotannon suunnittelu | 1,5 |
| |
| RHL30000 | VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT | 15 |