| | |
---|
Koodi | Nimi | OP |
---|
|
RHL10000 | PERUSOPINNOT | 90 |
RHL11100 | Perehdyttävät opinnot | 3 |
YYY11104 | Vaasan ammattikorkeakoulun yhteiset perehdyttämisopinnot | 1,5 |
YYY11105 | Hotelli- ja ravintola-alan perehdyttämisopinnot | 1,5 |
RHL11300 | Kieliopinnot | 24 |
YYY1130F | Äidinkieli ja viestintä | 4,5 |
YYY11301B | Äidinkieli, kirjallisen viestinnän perusteet | 1,5 |
YYY11305 | Äidinkieli, ammattikieli | 1,5 |
YYY11303A | Äidinkieli, suullinen viestintä | 1,5 |
YYY1130G | Toinen kotimainen kieli ja viestintä | 6 |
RYY11312 | Ruotsi, suullinen viestintä | 1,5 |
RYY11313 | Ruotsi, kirjallinen viestintä | 1,5 |
RYY11314 | Ruotsi, liikeviestintä | 1,5 |
RYY11315 | Ruotsi, Finland i Norden | 1,5 |
YYY1130H | Ensimmäinen vieras kieli | 6 |
RYY11322 | Englanti 1 | 1,5 |
RYY11323 | Englanti 2 | 3 |
RHL11324 | Englannin ammattikirjallisuuden ymmärtäminen | 1,5 |
YYY1130I | Toinen vieras kieli | 4,5 |
YYY11333 | Saksa, ravintola-alan ammattikieli | 1,5 |
YYY11334 | Saksa, majoitusalan ammattikieli | 1,5 |
YYY11335 | Saksa, hotelli- ja matkailualan kommunikaatio | 1,5 |
YYY1130J | Kolmas vieras kieli | 4,5 |
RYY12642 | Ranska, alkeiskurssi | 1,5 |
RYY12643 | Ranska, jatkokurssi 1 | 1,5 |
RYY12644 | Ranska, jatkokurssi 2 | 1,5 |
RHL11500 | Matematiikka ja luonnontieteet | 7,5 |
RGG11501 | Handelsmatematikens grunder | 1,5 |
RYY11502 | Tilastomatematiikka ja tutkimusmenetelmät | 1,5 |
RYY11503 | Fysiikka | 1,5 |
RYY11504 | Ympäristönsuojelu | 1,5 |
RYY11505 | Elintarvikekemia | 1,5 |
RHL11400 | Tietojenkäsittely | 9 |
GGG11404 | Grunderna i informationsteknik | 3 |
YYY11406 | Tietoverkot ja multimedia | 3 |
YYY11407 | Palvelualan tietokoneavusteinen suunnittelu | 3 |
RHL1120B | Yhteiskunta ja yritystoiminta | 24 |
RHA12901 | Grunderna i företagsekonomi | 1,5 |
RCC11206 | Accommodation as a Business | 1,5 |
RYY12602 | Alkoholi ja alkoholilainsäädäntö | 1,5 |
RYY12103 | Työoikeus 1 | 1,5 |
RYY12104 | Työoikeus 2 | 1,5 |
RHL11209 | Företagsrätt | 1,5 |
RYY11205 | Kirjanpidon perusteet | 1,5 |
RHA21201 | Grunderna i marknadsföring | 1,5 |
RHL11211 | Företagsbeskattning | 1,5 |
RHL11212 | Palveluyrityksen liikeidean suunnittelu ja kehittäminen | 3 |
RYY12605 | Serviceföretagets operativa verksamhet | 4,5 |
RYY12614 | Produktionshygien och kvalitetskontroll | 1,5 |
RYY12615 | Aistinvarainen arviointi | 1,5 |
RHL12610 | Ravintolapalvelu | 6 |
RYY12611 | Salsbetjäning 1 | 4,5 |
RYY12612 | Oenologia 1 | 1,5 |
RHL12620 | Ruokatuotanto | 12 |
RYY12622A | Elintarviketietous | 1,5 |
RYY12303A | Ravinto-oppi 1 | 3 |
RYY12621 | Matproduktion 1 | 7,5 |
RHL12630 | Matkailu ja majoitusliiketoiminta | 4,5 |
RYY12401 | Johdanto matkailuun | 1,5 |
RCC12402 | Front Office Operations | 3 |
|
RHL20000 | SUUNTAAVAT OPINNOT | 60 |
RHL21000 | Matkailun suuntautumisvaihtoehto | |
RHL21100 | Matkailu | 15 |
RHB21101 | Environment and Types of Business in Tourism | 1,5 |
RHB21102 | Product Planning and Development in Tourism | 1,5 |
RHB21103 | Sales and Marketing in Tourism | 1,5 |
RHB21104 | Travel Reservation and Distribution Systems | 1,5 |
RHB2110A | Operations Management in Tourism and Accommodation | 6 |
RHL21106 | Maaseutumatkailu liiketoimintana | 1,5 |
RHL21107 | Kansainvälinen matkailu | 1,5 |
RHL2120A | Palvelujen markkinointi | 15 |
RHL2210Q | Palveluyrityksen markkinointiviestintä | 3 |
RHL2120C | Markkinointitutkimus ja -suunnittelu | 3 |
RHA2120A | Palvelujen markkinointi | 1,5 |
RHL2210A | Laatu palveluyrityksen kilpailukeinona | 3 |
RHL2210G | Yrittäjyys | 1,5 |
RHL2120A | Kundbetjäning | 3 |
RHL2230A | Yritys- ja taloushallinto | 15 |
RHA2121A | Psykologi | 1,5 |
RHL2221A | Palveluyrityksen henkilöstön ohjaaminen | 1,5 |
RHL2230A | Palveluyrityksen johtaminen | 3 |
RHL2230D | Matkailuyrityksen ympäristöjohtaminen | 1,5 |
RHA2230A | Serviceföretags ekonomiska system | 1,5 |
RHL2230G | Palveluyrityksen kannattavuuslaskenta | 1,5 |
RHL2230J | Palveluyrityksen katetuottolaskenta | 1,5 |
RHA2230D | Budgetering och finansiering i ett serviceföretag | 1,5 |
RHL2230M | Sisäinen ja ulkoinen tarkkailu | 1,5 |
RHL21300 | Matkailu- ja majoituspalvelu | 15 |
RHB21301 | Experience Tourism and Programme Services | 1,5 |
RHB21302 | Travel Agency Services | 1,5 |
RHB21303 | Development of Tourism at Local, Regional and National Level | 1,5 |
RHB21304 | Environmental Management in Tourism | 1,5 |
RHB21305 | Tourism Sociology | 1,5 |
RHL22406B | Mikrobiologia ja hygienia | 1,5 |
RHL2240A | Tila- ja laitesuunnittelu | 1,5 |
RHA21403 | Anskaffning och lagring | 1,5 |
RHL2240D | Hankinnat ja varastointi | 1,5 |
RHL2240G | Orderverksamhet I | 1,5 |
RHL22000 | Majoitus- ja ravitsemisalan suuntautumisvaihtoehto | |
RHL22100 | Majoitus- ja ravintolapalvelu | 15 |
RHL22101 | Salipalvelu II | 1,5 |
RHL22502 | Tilaustoiminta 2 | 1,5 |
RHL22103 | Salipalvelun työnjohto 1 | 3 |
RHA22104 | Oenologia 2 | 1,5 |
RHA22105 | Barlära | 1,5 |
RHB2110B | Operations Management in Tourism and Accommodation | 6 |
RHL2120B | Palvelujen markkinointi | 15 |
RHL2210R | Palveluyrityksen markkinointiviestintä | 3 |
RHL2120D | Markkinointitutkimus ja -suunnittelu | 3 |
RHA2120B | Palvelujen markkinointi | 1,5 |
RHL2210B | Markkinoinnin perusteet | 3 |
RHL2210H | Yrittäjyys | 1,5 |
RHA21202 | Kundbetjäning | 3 |
RHL2230B | Yritys- ja taloushallinto | 15 |
RHA2121B | Psykologi | 1,5 |
RHL2221B | Palveluyrityksen henkilöstön ohjaaminen | 1,5 |
RHL2230B | Matkailun ohjelmapalvelut ja elämysmatkailu | 3 |
RHL2230E | Matkailusosiologia | 1,5 |
RHA2230B | Serviceföretags ekonomiska system | 1,5 |
RHL2230H | Palveluyrityksen kannattavuuslaskenta | 1,5 |
RHL2230K | Palveluyrityksen katetuottolaskenta | 1,5 |
RHA2230E | Budgetering och finansiering i ett serviceföretag | 1,5 |
RHL2230N | Sisäinen ja ulkoinen tarkkailu | 1,5 |
RHL22200 | Ravintolapalvelu | 15 |
RHL22201 | Salipalvelun henkilöstön suunnittelu | 1,5 |
RHA22202 | Matkulturer och mattrender | 3 |
RHL22203 | Salipalvelun työnjohto II | 3 |
RHL22406C | Mikrobiologia ja hygienia | 1,5 |
RHL2240B | Tila- ja laitesuunnittelu | 1,5 |
RHA2240A | Anskaffning och lagring | 1,5 |
RHL2240E | Hankinnat ja varastointi | 1,5 |
RHL2240H | Orderverksamhet I | 1,5 |
RHL23000 | Elintarvike- ja ravitsemisalan suuntautumisvaihtoehto | |
RHL23100 | Ravitsemispalvelu | 15 |
RHL23101 | Ruokatuotanto II | 3 |
RHL23102 | Elintarvikeoppi | 1,5 |
RHL22703 | Ravinto-oppi 2 | 1,5 |
RHA23104 | Ruokatuotanto III | 6 |
RHL23105 | Planeringsprocessen inom kosthållning | 1,5 |
RHL23106 | Food Cultures and Eating Trends | 1,5 |
RHL2120C | Palvelujen markkinointi | 15 |
RHL2210S | Palveluyrityksen markkinointiviestintä | 3 |
RHA21204 | Marknadsundersökning och planering av marknadsföringen | 3 |
RHA2120C | Palvelujen markkinointi | 1,5 |
RHL2210C | Asiakaspalvelu | 3 |
RHL2210I | Yrittäjyys | 1,5 |
RHL2120B | Kundbetjäning | 3 |
RHL2230C | Yritys- ja taloushallinto | 15 |
RHA2121C | Psykologi | 1,5 |
RHL2221C | Palveluyrityksen henkilöstön ohjaaminen | 1,5 |
RHL2230C | Matkatoimistopalvelut | 3 |
RHL2230F | Matkailun kehittäminen alue-, suuralue- ja valtakunn. tasolla | 1,5 |
RHA2230C | Serviceföretags ekonomiska system | 1,5 |
RHL2230I | Palveluyrityksen kannattavuuslaskenta | 1,5 |
RHL2230L | Palveluyrityksen katetuottolaskenta | 1,5 |
RHA2230F | Budgetering och finansiering i ett serviceföretag | 1,5 |
RHL2230O | Sisäinen ja ulkoinen tarkkailu | 1,5 |
RHL23200 | Elintarviketieteet | 15 |
RHL23201 | Ravitsemisliikkeiden ruokapalvelujen johtaminen | 3 |
RHL23202 | Ruokapalvelujen tuotekehitystyö | 3 |
RHL23203 | Puhtaanapidon suunnittelu ja ohjaus | 1,5 |
RHL22406D | Mikrobiologia ja hygienia | 1,5 |
RHL2240C | Tila- ja laitesuunnittelu | 1,5 |
RHA2240B | Anskaffning och lagring | 1,5 |
RHL2240F | Hankinnat ja varastointi | 1,5 |
RHL2240I | Orderverksamhet I | 1,5 |
|
RHL30000 | VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT | 15 |