| | |
|---|
| Koodi | Nimi | OP |
|---|
| |
| RHL10000 | PERUSOPINNOT | 90 |
| RHL11100 | Perehdyttävät opinnot | 3 |
| YYY11104 | Vaasan ammattikorkeakoulun yhteiset perehdyttämisopinnot | 1,5 |
| YYY11105 | Hotelli- ja ravintola-alan perehdyttämisopinnot | 1,5 |
| RHL11300 | Kieliopinnot | 24 |
| YYY1130F | Äidinkieli ja viestintä | 4,5 |
| YYY11301B | Äidinkieli, kirjallisen viestinnän perusteet | 1,5 |
| YYY11305 | Äidinkieli, ammattikieli | 1,5 |
| YYY11303A | Äidinkieli, suullinen viestintä | 1,5 |
| YYY1130G | Toinen kotimainen kieli ja viestintä | 6 |
| RYY11312 | Ruotsi, suullinen viestintä | 1,5 |
| RYY11313 | Ruotsi, kirjallinen viestintä | 1,5 |
| RYY11314 | Ruotsi, liikeviestintä | 1,5 |
| RYY11315 | Ruotsi, Finland i Norden | 1,5 |
| YYY1130H | Ensimmäinen vieras kieli | 6 |
| RYY11322 | Englanti 1 | 1,5 |
| RYY11323 | Englanti 2 | 3 |
| RHL11324 | Englannin ammattikirjallisuuden ymmärtäminen | 1,5 |
| YYY1130I | Toinen vieras kieli | 4,5 |
| YYY11333 | Saksa, ravintola-alan ammattikieli | 1,5 |
| YYY11334 | Saksa, majoitusalan ammattikieli | 1,5 |
| YYY11335 | Saksa, hotelli- ja matkailualan kommunikaatio | 1,5 |
| YYY1130J | Kolmas vieras kieli | 4,5 |
| RGG11328 | Ranska, alkeiskurssi | 1,5 |
| RGG11329 | Ranska, jatkokurssi 1 | 1,5 |
| RGG11330 | Franska, fortsättningskurs 2 | 1,5 |
| RHL11500 | Matematiikka ja luonnontieteet | 7,5 |
| RYY11501 | Talousmatematiikan perusteet | 1,5 |
| RYY11502 | Tilastomatematiikka ja tutkimusmenetelmät | 1,5 |
| RYY11503 | Fysiikka | 1,5 |
| RYY11504 | Ympäristönsuojelu | 1,5 |
| RYY11505 | Elintarvikekemia | 1,5 |
| RHL11400 | Tietojenkäsittely | 9 |
| YYY11410 | Tietotekniikan perusteet | 3 |
| YYY11406 | Tietoverkot ja multimedia | 3 |
| YYY11407 | Palvelualan tietokoneavusteinen suunnittelu | 3 |
| RHL1120B | Yhteiskunta ja yritystoiminta | 24 |
| RHL11207 | Yritystalouden perusteet | 1,5 |
| RHL11206 | Inkvartering och affärsverksamhet | 1,5 |
| RYY12602 | Alkoholi ja alkoholilainsäädäntö | 1,5 |
| RHL11208 | Työoikeus | 3 |
| RHL11209 | Företagsrätt | 1,5 |
| RYY11205 | Kirjanpidon perusteet | 1,5 |
| RHL11210 | Markkinoinnin perusteet | 1,5 |
| RHL11211 | Företagsbeskattning | 1,5 |
| RHL11212 | Palveluyrityksen liikeidean suunnittelu ja kehittäminen | 3 |
| RYY12605 | Serviceföretagets operativa verksamhet | 4,5 |
| RYY12614 | Produktionshygien och kvalitetskontroll | 1,5 |
| RYY12615 | Aistinvarainen arviointi | 1,5 |
| RHL12610 | Ravintolapalvelu | 6 |
| RYY12611 | Salsbetjäning 1 | 4,5 |
| RYY12612 | Oenologia 1 | 1,5 |
| RHL12620 | Ruokatuotanto | 12 |
| RYY12622 | Livsmedelskunskap | 1,5 |
| RYY12303 | Näringslära I | 3 |
| RYY12621 | Matproduktion 1 | 7,5 |
| RHL12630 | Matkailu ja majoitusliiketoiminta | 4,5 |
| RYY12401 | Johdanto matkailuun | 1,5 |
| RYY12402 | Boknings- och receptionsfunktioner | 3 |
| |
| RHL20000 | SUUNTAAVAT OPINNOT | 60 |
| RHL21000 | Matkailun suuntautumisvaihtoehto | |
| RHL21100 | Matkailu | 15 |
| RHL21101 | Matkailun toimintaympäristö ja liiketoimintatyypit | 1,5 |
| RHL21102 | Planering och produktutveckling inom turism | 1,5 |
| RHL21103 | Matkailun myynti ja markkinointi | 1,5 |
| RHL21104 | Matkailun varaus- ja jakelujärjestelmät | 1,5 |
| RHL21105 | Matkailu- ja majoitusyritysten operatiivinen johtaminen | 6 |
| RHL21106 | Maaseutumatkailu liiketoimintana | 1,5 |
| RHL21107 | Kansainvälinen matkailu | 1,5 |
| RHL21200 | Palvelujen markkinointi | 15 |
| RHL21203 | Palveluyrityksen markkinointiviestintä | 3 |
| RHL21204 | Markkinointitutkimus ja -suunnittelu | 3 |
| RHL21205 | Palvelujen markkinointi | 1,5 |
| RHL22107 | Laatu palveluyrityksen kilpailukeinona | 3 |
| RHL22108 | Yrittäjyys | 1,5 |
| RHL21202 | Kundbetjäning | 3 |
| RHL22300 | Yritys- ja taloushallinto | 15 |
| RHL22210 | Psykologia | 1,5 |
| RHL22211 | Palveluyrityksen henkilöstön ohjaaminen | 1,5 |
| RHL22301 | Palveluyrityksen johtaminen | 3 |
| RHL22304 | Turvallisuus majoitus-, matkailu- ja ravitsemisalan yrityksissä | 1,5 |
| RHL22305 | Palveluyrityksen talousjärjestelmä | 1,5 |
| RHL22306 | Palveluyrityksen kannattavuuslaskenta | 1,5 |
| RHL22307 | Palveluyrityksen katetuottolaskenta | 1,5 |
| RHL22308 | Palveluyrityksen budjetointi ja rahoitus | 1,5 |
| RHL22309 | Sisäinen ja ulkoinen tarkkailu | 1,5 |
| RHL21300 | Matkailu- ja majoituspalvelu | 15 |
| RHL2230B | Matkailun ohjelmapalvelut ja elämysmatkailu | 1,5 |
| RHL2230C | Matkatoimistopalvelut | 1,5 |
| RHL21303 | Matkailun kehittäminen | 1,5 |
| RHL21304 | Matkailuyrityksen ympäristöjohtaminen | 1,5 |
| RHL21305 | Matkailusosiologia | 1,5 |
| RHL2240M | Mikrobiologi och hygien | 1,5 |
| RHL2240A | Tila- ja laitesuunnittelu | 1,5 |
| RHL2240D | Hankinnat ja varastointi | 1,5 |
| RHL2240G | Orderverksamhet I | 1,5 |
| RHL2240J | Matproduktionsplanering | 1,5 |
| RHL22000 | Majoitus- ja ravitsemisalan suuntautumisvaihtoehto | |
| RHL22100 | Majoitus- ja ravintolapalvelu | 15 |
| RHL22101 | Salipalvelu II | 1,5 |
| RHL22102 | Orderverksamhet II | 1,5 |
| RHL22103 | Salipalvelun työnjohto 1 | 3 |
| RHL22104 | Oenologia II | 1,5 |
| RHL22109 | Baarioppi | 1,5 |
| RHL22011 | Matkailu- ja majoitusyritysten operatiivinen johtaminen | 6 |
| RHL22200 | Ravintolapalvelu | 15 |
| RHL22201 | Salipalvelun henkilöstön suunnittelu | 1,5 |
| RHL22202 | Ruokakulttuurit ja ruokailun trendit | 3 |
| RHL22203 | Salipalvelun työnjohto II | 3 |
| RHL2240N | Mikrobiologi och hygien | 1,5 |
| RHL2240B | Tila- ja laitesuunnittelu | 1,5 |
| RHL2240E | Hankinnat ja varastointi | 1,5 |
| RHL2240H | Orderverksamhet I | 1,5 |
| RHL2240K | Matproduktionsplanering | 1,5 |
| RHL23000 | Elintarvike- ja ravitsemisalan suuntautumisvaihtoehto | |
| RHL23100 | Ravitsemispalvelu | 15 |
| RHL23101 | Ruokatuotanto II | 3 |
| RHL23102 | Elintarvikeoppi | 1,5 |
| RHL22703 | Ravinto-oppi 2 | 1,5 |
| RHL23104 | Ruokatuotanto III | 6 |
| RHL23105 | Planeringsprocessen inom kosthållning | 1,5 |
| RHL23106 | Food Cultures and Eating Trends | 1,5 |
| RHL23200 | Elintarviketieteet | 15 |
| RHL23201 | Ravitsemisliikkeiden ruokapalvelujen johtaminen | 3 |
| RHL23202 | Ruokapalvelujen tuotekehitystyö | 3 |
| RHL23203 | Puhtaanapidon suunnittelu ja ohjaus | 1,5 |
| RHL2240O | Mikrobiologi och hygien | 1,5 |
| RHL2240C | Tila- ja laitesuunnittelu | 1,5 |
| RHL2240F | Hankinnat ja varastointi | 1,5 |
| RHL2240I | Orderverksamhet I | 1,5 |
| RHL2240L | Matproduktionsplanering | 1,5 |
| |
| RHL30000 | VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT | 15 |
| |
| RHL40000 | HARJOITTELU | 30 |
| |
| RHL50000 | OPINNÄYTETYÖ | 15 |