Specialisation Studies in Food Production and Food Preperation in the Dining Room
| Rakennetyyppi: | Opintojakso |
|---|---|
| Koodi: | RHB25101 |
| Tyyppi: | Pakollinen / Ammattiopinnot |
| OPS: | R-HB S2001A |
| Taso: | Restonomi (AMK) |
| Laajuus: | 4,5 op |
| Vastuuopettaja: | Martin, Elina |

Vaihda kieltä: English
Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotel and Restaurant Business (R-HB) > S2001A > Specialisation Studies in Food Production and Food Preperation in the Dining Room (RHB25101)
| Rakennetyyppi: | Opintojakso |
|---|---|
| Koodi: | RHB25101 |
| Tyyppi: | Pakollinen / Ammattiopinnot |
| OPS: | R-HB S2001A |
| Taso: | Restonomi (AMK) |
| Laajuus: | 4,5 op |
| Vastuuopettaja: | Martin, Elina |