Food Cultures and Eating Trends
| Rakennetyyppi: | Opintojakso |
|---|---|
| Koodi: | RHB23106 |
| Tyyppi: | Valinnainen / Perusopinnot |
| OPS: | R-HB S1997A |
| Taso: | Restonomi (AMK) |
| Laajuus: | 1,5 op |
| Vastuuopettaja: | Martin, Elina |

Vaihda kieltä: English
Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotel and Restaurant Business (R-HB) > S1997A > Food Cultures and Eating Trends (RHB23106)
| Rakennetyyppi: | Opintojakso |
|---|---|
| Koodi: | RHB23106 |
| Tyyppi: | Valinnainen / Perusopinnot |
| OPS: | R-HB S1997A |
| Taso: | Restonomi (AMK) |
| Laajuus: | 1,5 op |
| Vastuuopettaja: | Martin, Elina |