Food Production II
| Rakennetyyppi: | Opintojakso | 
|---|---|
| Koodi: | RHB23101 | 
| Tyyppi: | Valinnainen / Perusopinnot | 
| OPS: | R-HB S1997A | 
| Taso: | Restonomi (AMK) | 
| Laajuus: | 3 op | 
| Vastuuopettaja: | Martin, Elina | 

Vaihda kieltä: English
Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotel and Restaurant Business (R-HB) > S1997A > Food Production II (RHB23101)
| Rakennetyyppi: | Opintojakso | 
|---|---|
| Koodi: | RHB23101 | 
| Tyyppi: | Valinnainen / Perusopinnot | 
| OPS: | R-HB S1997A | 
| Taso: | Restonomi (AMK) | 
| Laajuus: | 3 op | 
| Vastuuopettaja: | Martin, Elina |