Preparing and Serving of Special Food
| Rakennetyyppi: | Opintokokonaisuus |
|---|---|
| Koodi: | RBS2100 |
| Tyyppi: | Pakollinen / Perusopinnot |
| OPS: | R-HB 2005 |
| Taso: | Restonomi (AMK) |
| Laajuus: | 15 op |
| Vastuuopettaja: | Martin, Elina |

Vaihda kieltä: English
Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotel and Restaurant Business (R-HB) > 2005 > Preparing and Serving of Special Food (RBS2100)
| Rakennetyyppi: | Opintokokonaisuus |
|---|---|
| Koodi: | RBS2100 |
| Tyyppi: | Pakollinen / Perusopinnot |
| OPS: | R-HB 2005 |
| Taso: | Restonomi (AMK) |
| Laajuus: | 15 op |
| Vastuuopettaja: | Martin, Elina |