VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotel and Restaurant Business (R-HB) > 2004A > Vuosi 3 > Food Cultures, Eating Trends and Combination of Food and Beverages (RHB25201)

Food Cultures, Eating Trends and Combination of Food and Beverages

Rakennetyyppi: Opintojakso
Koodi: RHB25201
Tyyppi: Pakollinen / Ammattiopinnot
OPS: R-HB 2004A
Taso: Restonomi (AMK)
Opiskeluvuosi: 3 (2006-2007)
Laajuus: 4,5 op
Vastuuopettaja: Martin, Elina

Toteutukset lukuvuonna 2006-2007

Tot.OpiskeluaikaOpettaja(t)KieliIlmoittautuminen
108.1.2007 – 9.3.2007Eliisa Lahola, Helena AlamäkiEnglanti11.12.2006 – 14.1.2007

Takaisin