Food Cultures, Eating Trends and Combination of Food and Beverages
| Rakennetyyppi: | Opintojakso |
|---|---|
| Koodi: | RHB25201 |
| Tyyppi: | Pakollinen / Ammattiopinnot |
| OPS: | R-HB 2003A |
| Taso: | Restonomi (AMK) |
| Opiskeluvuosi: | 3 (2005-2006) |
| Laajuus: | 4,5 op |
| Vastuuopettaja: | Martin, Elina |
Toteutukset lukuvuonna 2005-2006
| Tot. | Opiskeluaika | Opettaja(t) | Kieli | Ilmoittautuminen |
|---|---|---|---|---|
| 7 | 2.1.2006 – 16.6.2006 | Helena Alamäki, Mats Sabel | Suomi | 5.12.2005 – 2.1.2006 |
| 8 | 2.1.2006 – 3.3.2006 | Helena Alamäki, Mats Sabel | Englanti | 5.12.2005 – 2.1.2006 |
| 9 | 6.3.2006 – 28.4.2006 | Eliisa Lahola, Helena Alamäki | Englanti |
