Food Cultures, Eating Trends and Combination of Food and Beverages
Rakennetyyppi: | Opintojakso |
---|---|
Koodi: | RHB25201 |
Tyyppi: | Pakollinen / Ammattiopinnot |
OPS: | R-HB 2003A |
Taso: | Restonomi (AMK) |
Opiskeluvuosi: | 3 (2005-2006) |
Laajuus: | 4,5 op |
Vastuuopettaja: | Martin, Elina |
Toteutukset lukuvuonna 2005-2006
Tot. | Opiskeluaika | Opettaja(t) | Kieli | Ilmoittautuminen |
---|---|---|---|---|
7 | 2.1.2006 – 16.6.2006 | Helena Alamäki, Mats Sabel | Suomi | 5.12.2005 – 2.1.2006 |
8 | 2.1.2006 – 3.3.2006 | Helena Alamäki, Mats Sabel | Englanti | 5.12.2005 – 2.1.2006 |
9 | 6.3.2006 – 28.4.2006 | Eliisa Lahola, Helena Alamäki | Englanti |