Food Cultures, Eating Trends and Combination of Food and Beverages
| Rakennetyyppi: | Opintojakso | 
|---|---|
| Koodi: | RHB25201 | 
| Tyyppi: | Pakollinen / Ammattiopinnot | 
| OPS: | R-HB 2003A | 
| Taso: | Restonomi (AMK) | 
| Opiskeluvuosi: | 3 (2005-2006) | 
| Laajuus: | 4,5 op | 
| Vastuuopettaja: | Martin, Elina | 
Toteutukset lukuvuonna 2005-2006
| Tot. | Opiskeluaika | Opettaja(t) | Kieli | Ilmoittautuminen | 
|---|---|---|---|---|
| 7 | 2.1.2006 – 16.6.2006 | Helena Alamäki, Mats Sabel | Suomi | 5.12.2005 – 2.1.2006 | 
| 8 | 2.1.2006 – 3.3.2006 | Helena Alamäki, Mats Sabel | Englanti | 5.12.2005 – 2.1.2006 | 
| 9 | 6.3.2006 – 28.4.2006 | Eliisa Lahola, Helena Alamäki | Englanti | 
