VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotel and Restaurant Business (R-HB) > 2002L > Nutrition and Sensory Evaluation (RHB25105)

Nutrition and Sensory Evaluation

Rakennetyyppi: Opintojakso
Koodi: RHB25105
Tyyppi: Pakollinen / Ammattiopinnot
OPS: R-HB 2002L
Taso: Restonomi (AMK)
Laajuus: 3 op
Vastuuopettaja: Martin, Elina

Toteutukset

Tot.OpiskeluaikaOpettaja(t)KieliIlmoittautuminen
127.10.2002 – 4.1.2003Eliisa LaholaEnglanti 
225.10.2004 – 25.5.2005Helena Alamäki, Mats SabelEnglanti4.10.2004 – 16.1.2005
422.8.2005 – 21.10.2005Eliisa Lahola, Helena AlamäkiEnglanti15.8.2005 – 2.9.2005

Takaisin