Specialisation Studies in Food Production and Food Preperation in the Dining Room
| Rakennetyyppi: | Opintojakso | 
|---|---|
| Koodi: | RHB25101 | 
| Tyyppi: | Pakollinen / Ammattiopinnot | 
| OPS: | R-HB 2002A | 
| Taso: | Restonomi (AMK) | 
| Laajuus: | 4,5 op | 
| Vastuuopettaja: | Martin, Elina | 

Vaihda kieltä: English
Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Hotel and Restaurant Business (R-HB) > 2002A > Specialisation Studies in Food Production and Food Preperation in the Dining Room (RHB25101)
| Rakennetyyppi: | Opintojakso | 
|---|---|
| Koodi: | RHB25101 | 
| Tyyppi: | Pakollinen / Ammattiopinnot | 
| OPS: | R-HB 2002A | 
| Taso: | Restonomi (AMK) | 
| Laajuus: | 4,5 op | 
| Vastuuopettaja: | Martin, Elina |