Fördjupade studier i matproduktion och servering av specialrätter
Rakennetyyppi: | Opintojakso |
---|---|
Koodi: | RHA25101 |
Tyyppi: | Pakollinen / Ammattiopinnot |
OPS: | R-HA H2000G |
Taso: | Restonomi (AMK) |
Laajuus: | 4,5 op |
Vastuuopettaja: | Martin, Elina |
Vaihda kieltä: English
Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Affärsledning i hotell och restaurang (R-HA) > H2000G > Fördjupade studier i matproduktion och servering av specialrätter (RHA25101)
Rakennetyyppi: | Opintojakso |
---|---|
Koodi: | RHA25101 |
Tyyppi: | Pakollinen / Ammattiopinnot |
OPS: | R-HA H2000G |
Taso: | Restonomi (AMK) |
Laajuus: | 4,5 op |
Vastuuopettaja: | Martin, Elina |