VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Affärsledning i hotell och restaurang (R-HA) > H1999G

Affärsledning i hotell och restaurang (R-HA H1999G)

Tutkintonimike: Restonomi (AMK)
Opetusmuoto: Päiväopetus
Alku: 27.8.1999
Laajuus: 210 op
Kesto: 3,5 vuotta
Kieli: Ruotsi
 
KoodiNimiOP
 
RHA10000GRUNDSTUDIER90
RHA11000Allmänna grundstudier45
RHA11100Orienterande studier3
GGG11101Studier och informationssökning1,5
GGG11102Etik1,5
RHA11200Företagsamhet och samhälle13,5
GGG11201Nationalekonomi1,5
GGG11202Företagsamhet3
GGG11203Kvalitetsstyrningens grunder3
GGG11204Människan i arbetssamfundet3
RGG11205Grunderna i bokföring1,5
RHA11206Inkvartering och affärsverksamhet1,5
RHA11300Språk och kommunikation16,5
GGG11302Kommunikation4,5
RGG11312Yrityselämän kieli1,5
RGG11313Liikeviestintä3
RGG11322Professional English4,5
GGG11330Valbart främmande språk3
RHA11400Databehandling4,5
GGG11401Databehandlingens grunder1,5
GGG11402Datanät3
RHA11500Matematik och naturvetenskap7,5
RGG11501Handelsmatematikens grunder1,5
RGG11502Grunderna i statistik och forskningsmetodik1,5
RGG11503Fysik1,5
RGG11504Miljövård1,5
RGG11505Livsmedelskemi1,5
RHA12000Yrkesinriktade grundstudier45
RHA12100Företagsverksamhet och rättsnormer12
RGG12101Datorstödd planering inom servicebranschen3
RGG12102Alkohol och alkohollagstiftning1,5
RGG12103Työoikeus, osa 11,5
RGG12104Arbetsrätt 21,5
RGG12105Serviceföretags operativa verksamhet4,5
RHA12200Restaurangservice6
RGG12201Salsbetjäning I4,5
RGG12202Oenologi 11,5
RHA12300Matproduktion15
RGG12301Matproduktion I7,5
RGG12302Livsmedelskunskap1,5
RGG12303Näringslära 11,5
RGG12304Näringslära II1,5
RGG12305Mikrobiologi och hygien1,5
RGG12306Produktionshygien och kvalitetskontroll1,5
RHA12400Turismtjänster4,5
RGG12401Introduktion till turism1,5
RGG12402Boknings- och receptionsfunktioner3
RHA12500Språkstudier7,5
RGG12501Finska, företags- och produkpresentation1,5
RGG12502Franska, nybörjarkurs1,5
RGG12503Franska, fortsättningskurs I1,5
RGG12504Franska, fortsättningskurs II ( valbar )1,5
RGG12505Tyska, hotell- och turistbranshens kommunikation ( valbar )1,5
 
RHA20000INRIKTADE STUDIER60
RHA21000Inriktningsalternativ av turism
RHA21100Turism15
RHA21101Turismens verksamhetsmiljö och olika slag av affärsversamhet1,5
RHA21102Planering av produktutveckling inom turism1,5
RHA21103Försäljning och marknadsföring inom turism1,5
RHA21104Boknings- och distributionssystem inom turism3
RHA2110AOperativt ledarskap i ett turist- och inkvarteringsföretag1,5
RHA21106Rural Tourism as a Business3
RHA21107International Tourism3
RHA21200Marknadsföring av tjänster15
RHA21201Grunderna i marknadsföring1,5
RHA21202Kundbetjäning3
RHA21203Marknadskommunikation inom ett serviceföretag3
RHA21204Marknadsundersökning och planering av marknadsföringen3
RHA21205Marknadsföring av tjänster1,5
RHA21206Planering och utveckling av affärsidéer inom serviceföretag3
RHA21300Turist- och inkvarteringsservice15
RHA21301Turistprogramservice och upplevelseturism1,5
RHA21302Resebyråtjänster1,5
RHA21303Turismutveckling på olika nivåer1,5
RHA21304Ledarskap och miljö1,5
RHA21305Turistsociologi1,5
RHA2140AUtrymmes- och apparaturplanering1,5
RHA2140DAnskaffning och lagring1,5
RHA2140GOrderverksamhet I1,5
RHA2140JMatproduktionsplanering1,5
RHA2140MMatproduktionsplanering1,5
RHA22300Företagsekonomi och -administration15
RHA22301Ledning utav serviceföretag3
RHA22302Företagsrätt1,5
RHA22303Företagsbeskattning1,5
RHA22304Säkerhet inom företag i inkvarterings-, turist- och förplägnadsbranschen1,5
RHA22305Serviceföretags ekonomiska system1,5
RHA22306Lönsamhetsberäkning i ett serviceföretag1,5
RHA22307Täckningsbidragsberäkning i ett serv.företag1,5
RHA22308Budgetering och finansiering i ett serviceföretag1,5
RHA22309Intern och extern kontroll1,5
RHA22000Inriktningsalternativ av inkvarterings- och kosthållsbranschen
RHA22100Inkvarterings- och restaurangservice15
RHA22101Salsbetjäning II1,5
RHA22102Orderverksamhet II1,5
RHA22103Salipalvelun työnjohto I3
RHA22104Oenologia 21,5
RHA22105Barlära1,5
RHA2110BOperativt ledarskap i ett turist- och inkvarteringsföretag6
RHA22200Restaurangservice15
RHA22201Personalplanering inom sal1,5
RHA22202Matkulturer och mattrender3
RHA22203Arbetsledning inom sal II3
RHA2140BUtrymmes- och apparaturplanering1,5
RHA2140EAnskaffning och lagring1,5
RHA2140HOrderverksamhet I1,5
RHA2140KMatproduktionsplanering1,5
RHA2140NMatproduktionsplanering1,5
RHA22230Inriktningsalternativ: Livsmedels- och kosthållningsbranschen
RHA23100Kosthållningsservice15
RHA23101Matproduktion II3
RHA23102Livsmedelslära1,5
RHA23103Näringslära III1,5
RHA23104Ruokatuotanto III6
RHA23105Ravitsemispalvelujen suunnitteluprosessi1,5
RHA23106Matkulturer och mattrender1,5
RHA23200Livsmedelsvetenskap15
RHA23201Ledarskap inom matservice3
RHA23202Produktplanering inom matservice3
RHA23203Planering och handledning inom rengöring1,5
RHA2140CUtrymmes- och apparaturplanering1,5
RHA2140FAnskaffning och lagring1,5
RHA2140IOrderverksamhet I1,5
RHA2140LMatproduktionsplanering1,5
RHA2140OMatproduktionsplanering1,5
 
RHA30000FRITT VALBARA STUDIER15
 
RHA40000PRAKTIK30
 
RHA50000LÄRDOMSPROV15