| | |
---|
Koodi | Nimi | OP |
---|
|
RHA10000 | GRUNDSTUDIER | 90 |
RHA11000 | Allmänna grundstudier | |
RHA11100 | Orienterande studier | 3 |
GGG11101 | Studier och informationssökning | 1,5 |
GGG11102 | Etik | 1,5 |
RHA11200 | Företagsamhet och samhälle | 13,5 |
GGG11201 | Nationalekonomi | 1,5 |
GGG11202 | Företagsamhet | 3 |
GGG11203 | Kvalitetsstyrningens grunder | 3 |
GGG11204 | Människan i arbetssamfundet | 3 |
RGG11205 | Grunderna i bokföring | 1,5 |
RHA11206 | Inkvartering och affärsverksamhet | 1,5 |
RHA11300 | Språk och kommunikation | 22,5 |
GGG11300 | Kommunikation | 4,5 |
GGG11301 | Modersmålet, grunderna i skriftlig kommunikation | 1,5 |
GGG11304 | Modersmålet, fackterminologi | 1,5 |
GGG11305 | Modersmålet, muntlig kommunikation | 1,5 |
RGG11300 | Finska | 4,5 |
RGG1121B | Finska: muntlig kommunikation | 1,5 |
RGG1131C | Finska: skriftlig kommunikation | 1,5 |
RGG1131D | Finska: affärskommunikation | 1,5 |
RGG11320 | Engelska | 6 |
RGG1132B | Englanti 1 | 1,5 |
RGG11323 | Engelska 2 | 3 |
RGG11324 | Engelska, förståelse av facktexter | 1,5 |
GGG11321 | Working English | 4,5 |
GGG11330 | Ett valbart språk | 3 |
GGG11332 | Tyska, restaurang- och inkvarteringsbranschens fackterminologi | |
RHA11400 | Databehandling | 4,5 |
GGG11401 | Databehandlingens grunder | 1,5 |
GGG11402 | Datanät | 3 |
RHA11500 | Matematik och naturvetenskap | 7,5 |
RGG11501 | Handelsmatematikens grunder | 1,5 |
RGG11502 | Grunderna i statistik och forskningsmetodik | 1,5 |
RGG11503 | Fysik | 1,5 |
RGG11504 | Miljövård | 1,5 |
RGG11505 | Livsmedelskemi | 1,5 |
RHA12000 | Yrkesinriktade grundstudier | |
RHA12100 | Företagsverksamhet och rättsnormer | 12 |
RGG12101 | Datorstödd planering inom servicebranschen | 3 |
RGG12102 | Alkohol och alkohollagstiftning | 1,5 |
RGG12103 | Työoikeus, osa 1 | 1,5 |
RGG12104 | Arbetsrätt 2 | 1,5 |
RGG12105 | Serviceföretags operativa verksamhet | 4,5 |
RHA12200 | Restaurangservice | 6 |
RGG12201 | Salsbetjäning I | 4,5 |
RGG12202 | Oenologi 1 | 1,5 |
RHA12300 | Matproduktion | 15 |
RGG12301 | Matproduktion I | 7,5 |
RGG12302 | Livsmedelskunskap | 1,5 |
RGG12303 | Näringslära 1 | 1,5 |
RGG12304 | Näringslära II | 1,5 |
RGG12305 | Mikrobiologi och hygien | 1,5 |
RGG12306 | Produktionshygien och kvalitetskontroll | 1,5 |
RHA12400 | Turismtjänster | 4,5 |
RGG12401 | Introduktion till turism | 1,5 |
RGG12402 | Boknings- och receptionsfunktioner | 3 |
RHA12500 | Språkstudier | 7,5 |
RGG12501 | Finska, företags- och produkpresentation | 1,5 |
RGG12502 | Franska, nybörjarkurs | 1,5 |
RGG12503 | Franska, fortsättningskurs I | 1,5 |
RGG12504 | Franska, fortsättningskurs II ( valbar ) | 1,5 |
RGG12505 | Tyska, hotell- och turistbranshens kommunikation ( valbar ) | 1,5 |
|
RHA20000 | INRIKTADE STUDIER | 60 |
RHA21000 | Inriktningsalternativ av turism | |
RHA21100 | Turism | 15 |
RHA21101 | Turismens verksamhetsmiljö och olika slag av affärsversamhet | 1,5 |
RHA21102 | Planering av produktutveckling inom turism | 1,5 |
RHA21103 | Försäljning och marknadsföring inom turism | 1,5 |
RHA21104 | Boknings- och distributionssystem inom turism | 1,5 |
RHA2200A | Operativt ledarskap i ett turism- och inkvarteringföretag | 1,5 |
RHA2200C | Planering av ekonomin och verksamhet inom ett branschföretag | 1,5 |
RHA2200E | Operativt ledarskap i ett turism- och inkvarteringföretag | 1,5 |
RHA2200G | Integrerade språkstudier | 1,5 |
RHA21106 | Rural Tourism as a Business | 1,5 |
RHA21107 | International Tourism | 1,5 |
RHA21200 | Marknadsföring av tjänster | 15 |
RHA21201 | Grunderna i marknadsföring | 1,5 |
RHA21202 | Kundbetjäning | 3 |
RHA21203 | Marknadskommunikation inom ett serviceföretag | 3 |
RHA21204 | Marknadsundersökning och planering av marknadsföringen | 3 |
RHA21205 | Marknadsföring av tjänster | 1,5 |
RHA21206 | Planering och utveckling av affärsidéer inom serviceföretag | 3 |
RHA21300 | Turist- och inkvarteringsservice | 15 |
RHA21301 | Turistprogramservice och upplevelseturism | 1,5 |
RHA21302 | Resebyråtjänster | 1,5 |
RHA2130B | Turismutveckling på lokal, regional och nationell nivå | 1,5 |
RHA21304 | Ledarskap och miljö | 1,5 |
RHA21305 | Turistsociologi | 1,5 |
RHA2140A | Utrymmes- och apparaturplanering | 1,5 |
RHA2140D | Anskaffning och lagring | 1,5 |
RHA2140G | Orderverksamhet I | 1,5 |
RHA2140J | Matproduktionsplanering | 1,5 |
RHA2140M | Matproduktionsplanering | 1,5 |
RHA22300 | Företagsekonomi och -administration | 15 |
RHA22301 | Ledning utav serviceföretag | 3 |
RHA22302 | Företagsrätt | 1,5 |
RHA22303 | Företagsbeskattning | 1,5 |
RHA22304 | Säkerhet inom företag i inkvarterings-, turist- och förplägnadsbranschen | 1,5 |
RHA22305 | Serviceföretags ekonomiska system | 1,5 |
RHA22306 | Lönsamhetsberäkning i ett serviceföretag | 1,5 |
RHA22307 | Täckningsbidragsberäkning i ett serv.företag | 1,5 |
RHA22308 | Budgetering och finansiering i ett serviceföretag | 1,5 |
RHA22309 | Intern och extern kontroll | 1,5 |
RHA22000 | Inriktningsalternativ av inkvarterings- och kosthållsbranschen | |
RHA22100 | Inkvarterings- och restaurangservice | 15 |
RHA22101 | Salsbetjäning II | 1,5 |
RHA22102 | Orderverksamhet II | 1,5 |
RHA22103 | Salipalvelun työnjohto I | 3 |
RHA22104 | Oenologia 2 | 1,5 |
RHA22105 | Barlära | 1,5 |
RHA2200B | Operativt ledarskap i ett turism- och inkvarteringföretag | 1,5 |
RHA2200D | Planering av ekonomin och verksamhet inom ett branschföretag | 1,5 |
RHA2200F | Operativt ledarskap i ett turism- och inkvarteringföretag | 1,5 |
RHA2200H | Integrerade språkstudier | 1,5 |
RHA22200 | Restaurangservice | 15 |
RHA22201 | Personalplanering inom sal | 1,5 |
RHA22202 | Matkulturer och mattrender | 3 |
RHA22203 | Arbetsledning inom sal II | 3 |
RHA2140B | Utrymmes- och apparaturplanering | 1,5 |
RHA2140E | Anskaffning och lagring | 1,5 |
RHA2140H | Orderverksamhet I | 1,5 |
RHA2140K | Matproduktionsplanering | 1,5 |
RHA2140N | Matproduktionsplanering | 1,5 |
RHA22230 | Inriktningsalternativ: Livsmedels- och kosthållningsbranschen | |
RHA23100 | Kosthållningsservice | 15 |
RHA23101 | Matproduktion II | 3 |
RHA23102 | Livsmedelslära | 1,5 |
RHA23103 | Näringslära III | 1,5 |
RHA23104 | Ruokatuotanto III | 6 |
RHA23105 | Ravitsemispalvelujen suunnitteluprosessi | 1,5 |
RHA23106 | Matkulturer och mattrender | 1,5 |
RHA23200 | Livsmedelsvetenskap | 15 |
RHA23201 | Ledarskap inom matservice | 3 |
RHA23202 | Produktplanering inom matservice | 3 |
RHA23203 | Planering och handledning inom rengöring | 1,5 |
RHA2140C | Utrymmes- och apparaturplanering | 1,5 |
RHA2140F | Anskaffning och lagring | 1,5 |
RHA2140I | Orderverksamhet I | 1,5 |
RHA2140L | Matproduktionsplanering | 1,5 |
RHA2140O | Matproduktionsplanering | 1,5 |
|
RHA30000 | FRITT VALBARA STUDIER | 15 |
|
RHA40000 | PRAKTIK | 30 |
|
RHA50000 | LÄRDOMSPROV | 15 |