VAMK

Vaihda kieltä: English

Etusivu > Arkistoidut koulutukset > Affärsledning i hotell och restaurang (R-HA) > H1998G

Affärsledning i hotell och restaurang (R-HA H1998G)

Tutkintonimike: Restonomi (AMK)
Opetusmuoto: Päiväopetus
Alku: 14.8.1998
Laajuus: 210 op
Kesto: 3,5 vuotta
Kieli: Ruotsi
 
KoodiNimiOP
 
RHA10000GRUNDSTUDIER90
RHA11000Allmänna grundstudier
RHA11100Orienterande studier3
YYY11101Opinnot ja tiedonhankinta1,5
YYY11102CEthics1,5
RHA11200Företagsamhet och samhälle13,5
YYY11201Kansantalous1,5
YYY11202Yrittäjyys3
YYY11203Laadunhallinnan perusteet3
YYY11204Ihminen työyhteisössä3
RYY11205Kirjanpidon perusteet1,5
RHA11206Inkvartering och affärsverksamhet1,5
RHA11300Språk och kommunikation18
GGG11300Kommunikation4,5
GGG11301Modersmålet, grunderna i skriftlig kommunikation1,5
GGG11304Modersmålet, fackterminologi1,5
GGG11305Modersmålet, muntlig kommunikation1,5
RGG11300Finska4,5
RGG1121BFinska: muntlig kommunikation1,5
RGG1131CFinska: skriftlig kommunikation1,5
RGG1131DFinska: affärskommunikation1,5
RGG11320Engelska6
RYY11322Englanti 11,5
RYY11323Englanti 23
RHL11324Englannin ammattikirjallisuuden ymmärtäminen1,5
YYY11321Working English4,5
GGG11330Ett valbart språk3
YYY11332BSaksa, ravintola- ja majoitusalan ammattikieli
RHA11400Databehandling4,5
GGG11401Databehandlingens grunder1,5
GGG11402Datanät3
RHA11500Matematik och naturvetenskap7,5
RGG11501Handelsmatematikens grunder1,5
RYY11502Tilastomatematiikka ja tutkimusmenetelmät1,5
RYY11503Fysiikka1,5
RYY11504Ympäristönsuojelu1,5
RYY11505Elintarvikekemia1,5
RHA12000Yrkesinriktade grundstudier
RHA12100Företagsverksamhet och rättsnormer12
RYY12601Palvelualan tietokoneavusteinen suunnittelu3
RGG12602Alkohol och alkohollagstiftning1,5
RYY12603Työoikeus, osa 11,5
RYY12604Työoikeus, osa 21,5
RGG12105Serviceföretags operativa verksamhet4,5
RHA12200Restaurangservice6
RGG12201Salsbetjäning I4,5
RGG12202Oenologi 11,5
RHA12300Matproduktion15
RGG12301Matproduktion I7,5
RYY12622AElintarviketietous1,5
RYY12623ARavinto-oppi I, osa 11,5
RYY12624Näringslära I, del 21,5
RHL22406AMikrobiologia ja hygienia1,5
RGG12306Produktionshygien och kvalitetskontroll1,5
RHA12400Turismtjänster4,5
RYY12631Johdanto matkailuun1,5
RYY12632Varaus- ja vastaanottotoiminnot3
RHA12500Språkstudier7,5
RGG12501Finska, företags- och produkpresentation1,5
RYY12642Ranska, alkeiskurssi1,5
RYY12643Ranska, jatkokurssi 11,5
RYY12644Ranska, jatkokurssi 21,5
RYY12645Saksa, hotelli- ja matkailualan kommunikaatio1,5
 
RHA20000INRIKTADE STUDIER60
RHA21000Inriktningsalternativ av turism
RHA21100Turism15
RHL21101Matkailun toimintaympäristö ja liiketoimintatyypit1,5
RHA21102Planering av produktutveckling inom turism1,5
RHL21103Matkailun myynti ja markkinointi1,5
RHA21104Boknings- och distributionssystem inom turism1,5
RHA2200AOperativt ledarskap i ett turism- och inkvarteringföretag6
RHL21106Maaseutumatkailu liiketoimintana1,5
RHL21107Kansainvälinen matkailu1,5
RHA21200Marknadsföring av tjänster15
RHL21201Markkinoinnin perusteet1,5
RHA21202Kundbetjäning3
RHA21203Marknadskommunikation inom ett serviceföretag3
RHL21204Markkinointitutkimus ja -suunnittelu3
RHL21205Palvelujen markkinointi1,5
RHL21206Palveluyrityksen liikeidean suunnittelu ja kehittäminen3
RHA22300Företagsekonomi och -administration15
RHL22301Palveluyrityksen johtaminen3
RHL22302Yritysoikeus1,5
RHL22303Yritysverotus1,5
RHL22304Turvallisuus majoitus-, matkailu- ja ravitsemisalan yrityksissä1,5
RHL22305Palveluyrityksen talousjärjestelmä1,5
RHL22306Palveluyrityksen kannattavuuslaskenta1,5
RHL22307Palveluyrityksen katetuottolaskenta1,5
RHL22308Palveluyrityksen budjetointi ja rahoitus1,5
RHL22309Sisäinen ja ulkoinen tarkkailu1,5
RHA21300Turist- och inkvarteringsservice15
RHL21301Ohjelmapalvelut ja elämysmatkailu1,5
RHL21302Matkailutoimistopalvelut1,5
RHL21303Matkailun kehittäminen1,5
RHL21304Matkailuyrityksen ympäristöjohtaminen1,5
RHL21305Matkailusosiologia1,5
RHL2140AAistinvarainen arviointi1,5
RHL2140DTila- ja laitesuunnittelu1,5
RHL2140GHankinnat ja varastointi1,5
RHL2140JOrderverksamhet I1,5
RHL2140MMatproduktionsplanering1,5
RHA22000Inriktningsalternativ av inkvarterings- och kosthållsbranschen
RHA22100Inkvarterings- och restaurangservice15
RHA22101Salsbetjäning II1,5
RHA22102Orderverksamhet II1,5
RHA22103Salipalvelun työnjohto I3
RHA22104Oenologia 21,5
RHL22109Baarioppi1,5
RHA2200BOperativt ledarskap i ett turism- och inkvarteringföretag6
RHA22200Restaurangservice15
RHL22201Salipalvelun henkilöstön suunnittelu1,5
RHA22202Matkulturer och mattrender3
RHL22203Salipalvelun työnjohto II3
RHL2140BAistinvarainen arviointi1,5
RHL2140ETila- ja laitesuunnittelu1,5
RHL2140HHankinnat ja varastointi1,5
RHL2140KOrderverksamhet I1,5
RHL2140NMatproduktionsplanering1,5
RHA22230Inriktningsalternativ: Livsmedels- och kosthållningsbranschen
RHA23100Kosthållningsservice15
RHL23101Ruokatuotanto II3
RHL23102Elintarvikeoppi1,5
RHL22703Ravinto-oppi 21,5
RHL23104Ruokatuotanto III6
RHL23105Planeringsprocessen inom kosthållning1,5
RHL23106Food Cultures and Eating Trends1,5
RHA23200Livsmedelsvetenskap15
RHL23201Ravitsemisliikkeiden ruokapalvelujen johtaminen3
RHL23202Ruokapalvelujen tuotekehitystyö3
RHL23203Puhtaanapidon suunnittelu ja ohjaus1,5
RHL2140CAistinvarainen arviointi1,5
RHL2140FTila- ja laitesuunnittelu1,5
RHL2140IHankinnat ja varastointi1,5
RHL2140LOrderverksamhet I1,5
RHL2140OMatproduktionsplanering1,5
 
RHA30000FRITT VALBARA STUDIER15