| | |
---|
Koodi | Nimi | OP |
---|
|
RHA10000 | GRUNDSTUDIER | 90 |
RHA11000 | Allmänna grundstudier | |
RHA11100 | Orienterande studier | 3 |
YYY11101 | Opinnot ja tiedonhankinta | 1,5 |
YYY11102C | Ethics | 1,5 |
RHA11200 | Företagsamhet och samhälle | 13,5 |
YYY11201 | Kansantalous | 1,5 |
YYY11202 | Yrittäjyys | 3 |
YYY11203 | Laadunhallinnan perusteet | 3 |
YYY11204 | Ihminen työyhteisössä | 3 |
RYY11205 | Kirjanpidon perusteet | 1,5 |
RHA11206 | Inkvartering och affärsverksamhet | 1,5 |
RHA11300 | Språk och kommunikation | 18 |
GGG11300 | Kommunikation | 4,5 |
GGG11301 | Modersmålet, grunderna i skriftlig kommunikation | 1,5 |
GGG11304 | Modersmålet, fackterminologi | 1,5 |
GGG11305 | Modersmålet, muntlig kommunikation | 1,5 |
RGG11300 | Finska | 4,5 |
RGG1121B | Finska: muntlig kommunikation | 1,5 |
RGG1131C | Finska: skriftlig kommunikation | 1,5 |
RGG1131D | Finska: affärskommunikation | 1,5 |
RGG11320 | Engelska | 6 |
RYY11322 | Englanti 1 | 1,5 |
RYY11323 | Englanti 2 | 3 |
RHL11324 | Englannin ammattikirjallisuuden ymmärtäminen | 1,5 |
YYY11321 | Working English | 4,5 |
GGG11330 | Ett valbart språk | 3 |
YYY11332B | Saksa, ravintola- ja majoitusalan ammattikieli | |
RHA11400 | Databehandling | 4,5 |
GGG11401 | Databehandlingens grunder | 1,5 |
GGG11402 | Datanät | 3 |
RHA11500 | Matematik och naturvetenskap | 7,5 |
RGG11501 | Handelsmatematikens grunder | 1,5 |
RYY11502 | Tilastomatematiikka ja tutkimusmenetelmät | 1,5 |
RYY11503 | Fysiikka | 1,5 |
RYY11504 | Ympäristönsuojelu | 1,5 |
RYY11505 | Elintarvikekemia | 1,5 |
RHA12000 | Yrkesinriktade grundstudier | |
RHA12100 | Företagsverksamhet och rättsnormer | 12 |
RYY12601 | Palvelualan tietokoneavusteinen suunnittelu | 3 |
RGG12602 | Alkohol och alkohollagstiftning | 1,5 |
RYY12603 | Työoikeus, osa 1 | 1,5 |
RYY12604 | Työoikeus, osa 2 | 1,5 |
RGG12105 | Serviceföretags operativa verksamhet | 4,5 |
RHA12200 | Restaurangservice | 6 |
RGG12201 | Salsbetjäning I | 4,5 |
RGG12202 | Oenologi 1 | 1,5 |
RHA12300 | Matproduktion | 15 |
RGG12301 | Matproduktion I | 7,5 |
RYY12622A | Elintarviketietous | 1,5 |
RYY12623A | Ravinto-oppi I, osa 1 | 1,5 |
RYY12624 | Näringslära I, del 2 | 1,5 |
RHL22406A | Mikrobiologia ja hygienia | 1,5 |
RGG12306 | Produktionshygien och kvalitetskontroll | 1,5 |
RHA12400 | Turismtjänster | 4,5 |
RYY12631 | Johdanto matkailuun | 1,5 |
RYY12632 | Varaus- ja vastaanottotoiminnot | 3 |
RHA12500 | Språkstudier | 7,5 |
RGG12501 | Finska, företags- och produkpresentation | 1,5 |
RYY12642 | Ranska, alkeiskurssi | 1,5 |
RYY12643 | Ranska, jatkokurssi 1 | 1,5 |
RYY12644 | Ranska, jatkokurssi 2 | 1,5 |
RYY12645 | Saksa, hotelli- ja matkailualan kommunikaatio | 1,5 |
|
RHA20000 | INRIKTADE STUDIER | 60 |
RHA21000 | Inriktningsalternativ av turism | |
RHA21100 | Turism | 15 |
RHL21101 | Matkailun toimintaympäristö ja liiketoimintatyypit | 1,5 |
RHA21102 | Planering av produktutveckling inom turism | 1,5 |
RHL21103 | Matkailun myynti ja markkinointi | 1,5 |
RHA21104 | Boknings- och distributionssystem inom turism | 1,5 |
RHA2200A | Operativt ledarskap i ett turism- och inkvarteringföretag | 6 |
RHL21106 | Maaseutumatkailu liiketoimintana | 1,5 |
RHL21107 | Kansainvälinen matkailu | 1,5 |
RHA21200 | Marknadsföring av tjänster | 15 |
RHL21201 | Markkinoinnin perusteet | 1,5 |
RHA21202 | Kundbetjäning | 3 |
RHA21203 | Marknadskommunikation inom ett serviceföretag | 3 |
RHL21204 | Markkinointitutkimus ja -suunnittelu | 3 |
RHL21205 | Palvelujen markkinointi | 1,5 |
RHL21206 | Palveluyrityksen liikeidean suunnittelu ja kehittäminen | 3 |
RHA22300 | Företagsekonomi och -administration | 15 |
RHL22301 | Palveluyrityksen johtaminen | 3 |
RHL22302 | Yritysoikeus | 1,5 |
RHL22303 | Yritysverotus | 1,5 |
RHL22304 | Turvallisuus majoitus-, matkailu- ja ravitsemisalan yrityksissä | 1,5 |
RHL22305 | Palveluyrityksen talousjärjestelmä | 1,5 |
RHL22306 | Palveluyrityksen kannattavuuslaskenta | 1,5 |
RHL22307 | Palveluyrityksen katetuottolaskenta | 1,5 |
RHL22308 | Palveluyrityksen budjetointi ja rahoitus | 1,5 |
RHL22309 | Sisäinen ja ulkoinen tarkkailu | 1,5 |
RHA21300 | Turist- och inkvarteringsservice | 15 |
RHL21301 | Ohjelmapalvelut ja elämysmatkailu | 1,5 |
RHL21302 | Matkailutoimistopalvelut | 1,5 |
RHL21303 | Matkailun kehittäminen | 1,5 |
RHL21304 | Matkailuyrityksen ympäristöjohtaminen | 1,5 |
RHL21305 | Matkailusosiologia | 1,5 |
RHL2140A | Aistinvarainen arviointi | 1,5 |
RHL2140D | Tila- ja laitesuunnittelu | 1,5 |
RHL2140G | Hankinnat ja varastointi | 1,5 |
RHL2140J | Orderverksamhet I | 1,5 |
RHL2140M | Matproduktionsplanering | 1,5 |
RHA22000 | Inriktningsalternativ av inkvarterings- och kosthållsbranschen | |
RHA22100 | Inkvarterings- och restaurangservice | 15 |
RHA22101 | Salsbetjäning II | 1,5 |
RHA22102 | Orderverksamhet II | 1,5 |
RHA22103 | Salipalvelun työnjohto I | 3 |
RHA22104 | Oenologia 2 | 1,5 |
RHL22109 | Baarioppi | 1,5 |
RHA2200B | Operativt ledarskap i ett turism- och inkvarteringföretag | 6 |
RHA22200 | Restaurangservice | 15 |
RHL22201 | Salipalvelun henkilöstön suunnittelu | 1,5 |
RHA22202 | Matkulturer och mattrender | 3 |
RHL22203 | Salipalvelun työnjohto II | 3 |
RHL2140B | Aistinvarainen arviointi | 1,5 |
RHL2140E | Tila- ja laitesuunnittelu | 1,5 |
RHL2140H | Hankinnat ja varastointi | 1,5 |
RHL2140K | Orderverksamhet I | 1,5 |
RHL2140N | Matproduktionsplanering | 1,5 |
RHA22230 | Inriktningsalternativ: Livsmedels- och kosthållningsbranschen | |
RHA23100 | Kosthållningsservice | 15 |
RHL23101 | Ruokatuotanto II | 3 |
RHL23102 | Elintarvikeoppi | 1,5 |
RHL22703 | Ravinto-oppi 2 | 1,5 |
RHL23104 | Ruokatuotanto III | 6 |
RHL23105 | Planeringsprocessen inom kosthållning | 1,5 |
RHL23106 | Food Cultures and Eating Trends | 1,5 |
RHA23200 | Livsmedelsvetenskap | 15 |
RHL23201 | Ravitsemisliikkeiden ruokapalvelujen johtaminen | 3 |
RHL23202 | Ruokapalvelujen tuotekehitystyö | 3 |
RHL23203 | Puhtaanapidon suunnittelu ja ohjaus | 1,5 |
RHL2140C | Aistinvarainen arviointi | 1,5 |
RHL2140F | Tila- ja laitesuunnittelu | 1,5 |
RHL2140I | Hankinnat ja varastointi | 1,5 |
RHL2140L | Orderverksamhet I | 1,5 |
RHL2140O | Matproduktionsplanering | 1,5 |
|
RHA30000 | FRITT VALBARA STUDIER | 15 |