| | |
|---|
| Koodi | Nimi | OP |
|---|
| |
| RHA10000 | GRUNDSTUDIER | 90 |
| RHA11000 | Allmänna grundstudier | |
| RHA11100 | Orienterande studier | 3 |
| YYY11101 | Opinnot ja tiedonhankinta | 1,5 |
| YYY11102C | Ethics | 1,5 |
| RHA11200 | Företagsamhet och samhälle | 13,5 |
| YYY11201 | Kansantalous | 1,5 |
| YYY11202 | Yrittäjyys | 3 |
| YYY11203 | Laadunhallinnan perusteet | 3 |
| YYY11204 | Ihminen työyhteisössä | 3 |
| RYY11205 | Kirjanpidon perusteet | 1,5 |
| RHA11206 | Inkvartering och affärsverksamhet | 1,5 |
| RHA11300 | Språk och kommunikation | 18 |
| GGG11300 | Kommunikation | 4,5 |
| GGG11301 | Modersmålet, grunderna i skriftlig kommunikation | 1,5 |
| GGG11304 | Modersmålet, fackterminologi | 1,5 |
| GGG11305 | Modersmålet, muntlig kommunikation | 1,5 |
| RGG11300 | Finska | 4,5 |
| RGG1121B | Finska: muntlig kommunikation | 1,5 |
| RGG1131C | Finska: skriftlig kommunikation | 1,5 |
| RGG1131D | Finska: affärskommunikation | 1,5 |
| RGG11320 | Engelska | 6 |
| RYY11322 | Englanti 1 | 1,5 |
| RYY11323 | Englanti 2 | 3 |
| RHL11324 | Englannin ammattikirjallisuuden ymmärtäminen | 1,5 |
| YYY11321 | Working English | 4,5 |
| GGG11330 | Ett valbart språk | 3 |
| YYY11332B | Saksa, ravintola- ja majoitusalan ammattikieli | |
| RHA11400 | Databehandling | 4,5 |
| GGG11401 | Databehandlingens grunder | 1,5 |
| GGG11402 | Datanät | 3 |
| RHA11500 | Matematik och naturvetenskap | 7,5 |
| RGG11501 | Handelsmatematikens grunder | 1,5 |
| RYY11502 | Tilastomatematiikka ja tutkimusmenetelmät | 1,5 |
| RYY11503 | Fysiikka | 1,5 |
| RYY11504 | Ympäristönsuojelu | 1,5 |
| RYY11505 | Elintarvikekemia | 1,5 |
| RHA12000 | Yrkesinriktade grundstudier | |
| RHA12100 | Företagsverksamhet och rättsnormer | 12 |
| RYY12601 | Palvelualan tietokoneavusteinen suunnittelu | 3 |
| RGG12602 | Alkohol och alkohollagstiftning | 1,5 |
| RYY12603 | Työoikeus, osa 1 | 1,5 |
| RYY12604 | Työoikeus, osa 2 | 1,5 |
| RGG12105 | Serviceföretags operativa verksamhet | 4,5 |
| RHA12200 | Restaurangservice | 6 |
| RGG12201 | Salsbetjäning I | 4,5 |
| RGG12202 | Oenologi 1 | 1,5 |
| RHA12300 | Matproduktion | 15 |
| RGG12301 | Matproduktion I | 7,5 |
| RYY12622A | Elintarviketietous | 1,5 |
| RYY12623A | Ravinto-oppi I, osa 1 | 1,5 |
| RYY12624 | Näringslära I, del 2 | 1,5 |
| RHL22406A | Mikrobiologia ja hygienia | 1,5 |
| RGG12306 | Produktionshygien och kvalitetskontroll | 1,5 |
| RHA12400 | Turismtjänster | 4,5 |
| RYY12631 | Johdanto matkailuun | 1,5 |
| RYY12632 | Varaus- ja vastaanottotoiminnot | 3 |
| RHA12500 | Språkstudier | 7,5 |
| RGG12501 | Finska, företags- och produkpresentation | 1,5 |
| RYY12642 | Ranska, alkeiskurssi | 1,5 |
| RYY12643 | Ranska, jatkokurssi 1 | 1,5 |
| RYY12644 | Ranska, jatkokurssi 2 | 1,5 |
| RYY12645 | Saksa, hotelli- ja matkailualan kommunikaatio | 1,5 |
| |
| RHA20000 | INRIKTADE STUDIER | 60 |
| RHA21000 | Inriktningsalternativ av turism | |
| RHA21100 | Turism | 15 |
| RHL21101 | Matkailun toimintaympäristö ja liiketoimintatyypit | 1,5 |
| RHA21102 | Planering av produktutveckling inom turism | 1,5 |
| RHL21103 | Matkailun myynti ja markkinointi | 1,5 |
| RHA21104 | Boknings- och distributionssystem inom turism | 1,5 |
| RHA2200A | Operativt ledarskap i ett turism- och inkvarteringföretag | 6 |
| RHL21106 | Maaseutumatkailu liiketoimintana | 1,5 |
| RHL21107 | Kansainvälinen matkailu | 1,5 |
| RHA21200 | Marknadsföring av tjänster | 15 |
| RHL21201 | Markkinoinnin perusteet | 1,5 |
| RHA21202 | Kundbetjäning | 3 |
| RHA21203 | Marknadskommunikation inom ett serviceföretag | 3 |
| RHL21204 | Markkinointitutkimus ja -suunnittelu | 3 |
| RHL21205 | Palvelujen markkinointi | 1,5 |
| RHL21206 | Palveluyrityksen liikeidean suunnittelu ja kehittäminen | 3 |
| RHA22300 | Företagsekonomi och -administration | 15 |
| RHL22301 | Palveluyrityksen johtaminen | 3 |
| RHL22302 | Yritysoikeus | 1,5 |
| RHL22303 | Yritysverotus | 1,5 |
| RHL22304 | Turvallisuus majoitus-, matkailu- ja ravitsemisalan yrityksissä | 1,5 |
| RHL22305 | Palveluyrityksen talousjärjestelmä | 1,5 |
| RHL22306 | Palveluyrityksen kannattavuuslaskenta | 1,5 |
| RHL22307 | Palveluyrityksen katetuottolaskenta | 1,5 |
| RHL22308 | Palveluyrityksen budjetointi ja rahoitus | 1,5 |
| RHL22309 | Sisäinen ja ulkoinen tarkkailu | 1,5 |
| RHA21300 | Turist- och inkvarteringsservice | 15 |
| RHL21301 | Ohjelmapalvelut ja elämysmatkailu | 1,5 |
| RHL21302 | Matkailutoimistopalvelut | 1,5 |
| RHL21303 | Matkailun kehittäminen | 1,5 |
| RHL21304 | Matkailuyrityksen ympäristöjohtaminen | 1,5 |
| RHL21305 | Matkailusosiologia | 1,5 |
| RHL2140A | Aistinvarainen arviointi | 1,5 |
| RHL2140D | Tila- ja laitesuunnittelu | 1,5 |
| RHL2140G | Hankinnat ja varastointi | 1,5 |
| RHL2140J | Orderverksamhet I | 1,5 |
| RHL2140M | Matproduktionsplanering | 1,5 |
| RHA22000 | Inriktningsalternativ av inkvarterings- och kosthållsbranschen | |
| RHA22100 | Inkvarterings- och restaurangservice | 15 |
| RHA22101 | Salsbetjäning II | 1,5 |
| RHA22102 | Orderverksamhet II | 1,5 |
| RHA22103 | Salipalvelun työnjohto I | 3 |
| RHA22104 | Oenologia 2 | 1,5 |
| RHL22109 | Baarioppi | 1,5 |
| RHA2200B | Operativt ledarskap i ett turism- och inkvarteringföretag | 6 |
| RHA22200 | Restaurangservice | 15 |
| RHL22201 | Salipalvelun henkilöstön suunnittelu | 1,5 |
| RHA22202 | Matkulturer och mattrender | 3 |
| RHL22203 | Salipalvelun työnjohto II | 3 |
| RHL2140B | Aistinvarainen arviointi | 1,5 |
| RHL2140E | Tila- ja laitesuunnittelu | 1,5 |
| RHL2140H | Hankinnat ja varastointi | 1,5 |
| RHL2140K | Orderverksamhet I | 1,5 |
| RHL2140N | Matproduktionsplanering | 1,5 |
| RHA22230 | Inriktningsalternativ: Livsmedels- och kosthållningsbranschen | |
| RHA23100 | Kosthållningsservice | 15 |
| RHL23101 | Ruokatuotanto II | 3 |
| RHL23102 | Elintarvikeoppi | 1,5 |
| RHL22703 | Ravinto-oppi 2 | 1,5 |
| RHL23104 | Ruokatuotanto III | 6 |
| RHL23105 | Planeringsprocessen inom kosthållning | 1,5 |
| RHL23106 | Food Cultures and Eating Trends | 1,5 |
| RHA23200 | Livsmedelsvetenskap | 15 |
| RHL23201 | Ravitsemisliikkeiden ruokapalvelujen johtaminen | 3 |
| RHL23202 | Ruokapalvelujen tuotekehitystyö | 3 |
| RHL23203 | Puhtaanapidon suunnittelu ja ohjaus | 1,5 |
| RHL2140C | Aistinvarainen arviointi | 1,5 |
| RHL2140F | Tila- ja laitesuunnittelu | 1,5 |
| RHL2140I | Hankinnat ja varastointi | 1,5 |
| RHL2140L | Orderverksamhet I | 1,5 |
| RHL2140O | Matproduktionsplanering | 1,5 |
| |
| RHA30000 | FRITT VALBARA STUDIER | 15 |