Ruoanvalmistuksen ohjaaminen arjen hallinnassa
| Rakennetyyppi: | Opintojakso |
|---|---|
| Koodi: | RXV0006 |
| Tyyppi: | Valinnainen / Sijoittamaton |
| OPS: | H-VV 2006 |
| Taso: | Täydennyskoulutus yms. |
| Laajuus: | 3 op |
| Opetuskieli: | Suomi |
Osaamistavoitteet
Opiskelija:
- osaa suunnitella ja ohjata ryhmissä tehtävää yksinkertaisia käytännön harjoituksia, sekä tunnistaa vaara tilanteet.
- hallitsee ateria suunnittelun alkeet ja osaa suunnitella ateria pieniä kokonaisuuksia.
- osaa ruoanvalmistus menetelmät
Sisältö
Ateria suunnittelun perusteet lautasmallin mukaan. Ruoanvalmistusmenetelmät, kattaminen ja tarjoilu. Käytännön työn suunnittelu, organisointi ja ohjaus.
Opiskelumateriaali
Määritellään myöhemmin
Opetusmuoto / Opetusmenetelmät
Luennot, Havaintoesitykset, Käytännön harjoituksia, projekti- tai suunnittelutehtävä
Arviointimenetelmät
Hyväksytty / Hylätty
Hyväksytysti suoritettu projektitehtävä tai suunnittelutehtävä.
