Ruoanvalmistuksen ohjaaminen arjen hallinnassa
| Rakennetyyppi: | Opintojakso | 
|---|---|
| Koodi: | RXV0006 | 
| Tyyppi: | Valinnainen / Sijoittamaton | 
| OPS: | H-VV 2006 | 
| Taso: | Täydennyskoulutus yms. | 
| Laajuus: | 3 op | 
| Opetuskieli: | Suomi | 
Osaamistavoitteet
Opiskelija: 
- osaa suunnitella ja ohjata ryhmissä tehtävää yksinkertaisia käytännön harjoituksia, sekä tunnistaa vaara tilanteet.
- hallitsee ateria suunnittelun alkeet ja osaa suunnitella ateria pieniä kokonaisuuksia. 
- osaa ruoanvalmistus menetelmät
Sisältö
Ateria suunnittelun perusteet lautasmallin mukaan. Ruoanvalmistusmenetelmät, kattaminen ja tarjoilu. Käytännön työn suunnittelu, organisointi ja ohjaus.
Opiskelumateriaali
Määritellään myöhemmin
Opetusmuoto / Opetusmenetelmät
Luennot, Havaintoesitykset, Käytännön harjoituksia, projekti- tai suunnittelutehtävä
Arviointimenetelmät
Hyväksytty / Hylätty
Hyväksytysti suoritettu projektitehtävä tai suunnittelutehtävä.
