VAMK

Change language: Suomi

Front Page > Archived Education > Tourism (R-MR) > 2009V > Basics of Restaurant Services (RMA0300)

Basics of Restaurant Services

Structure Type: Study module
Code: RMA0300
Type: Compulsory / Basic Studies
Curriculum: R-MR 2009V
Level: Bachelor of Hospitality Management
Credits: 24 cr
Responsible Teacher: Martin, Elina
Language of Instruction: Finnish

Learning Outcomes

Perehdyt ravintolatoiminnan perusteisiin. Perehdyt ruokatuotannon perusteisiin sekä tarjoiluun. Osaat suunnitella, valmistaa ja arvioida aterioita. Hallitset myös niiden tarjoiluun liittyvät työt, sekä tunnet yleisimpien viinien ja väkevien alkoholijuomien ominaisuuksia. Hallitset juomien ja tarjoiluun liittyvän alkoholilain- ja asetuksen sekä osaat soveltaa niitä työssäsi. Hallitset myös ravitsemisalalla tarvittavat matemaattiset menetelmät. Ymmärrät asiakaslähtöisen- ja taloudellisen ajattelun sekä hyvän hygienian merkityksen yrityksen kannattavuuden kannalta.


Back